Bestellen

Hoe vraag ik een wachtwoord voor de e-commerce aan?

Om een login aan te vragen voor onze e-commerce klikt u in de balk bovenaan de pagina op ‘Aanmelden’ en vervolgens rechts op ‘Vraag een account aan’. Vul hier uw gegevens in om toegang te krijgen tot onze webshop.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Klik op ‘Aanmelden’ in de bovenste balk. Links op deze pagina kunt u inloggen met uw gegevens. Rechts onderaan de invulvelden, vindt u de knop ‘Wachtwoord vergeten?’ Geef hier uw e-mailadres op en de instructies voor het resetten van het wachtwoord worden naar uw e-mailadres verstuurd.

Hoe bestel ik mijn voorgemonteerde lades?

Bestellingen van voorgemonteerde lades worden niet telefonisch aangenomen om vergissingen in bv. maatvoeringen te voorkomen. Daarom vragen we om uw bestelling in te geven via onze e-commerce of via een bestelformulier voor lades op maat. De bestelformulieren kunt u terugvinden bij de downloads van ieder type lade.

Hoe kan ik online een bestelling plaatsen?

Ons e-commerce platform vHisie is volledig geïntegreerd in deze website. U kunt dus niet alleen beslag, maar ook voorgemonteerde lades toevoegen aan één en dezelfde winkelkar. Zo houdt u steeds een duidelijk overzicht op uw orders. Onze beslagproducten zijn op een duidelijke manier gestructureerd en aan de hand van verschillende filters komt u nog sneller bij het gewenste product.