Van Hoecke Academy

NBE.jpg

De Van Hoecke Academy bundelt al onze opleidingen, zowel voor medewerkers als klanten, scholen, ... We bieden een kwalitatief programma aan dat volledig draait rond onze producten en services. Zo kunt u erop rekenen dat onze medewerkers u als experten kunnen verder helpen en kunt u zelf gebruik maken maken van de opleidingsmogelijkheden die de Van Hoecke Academy aanbiedt. 

Wilt u kennis maken met onze (nieuwe) producten of wenst u ze meer in detail te leren kennen? Dan kunt u terecht in onze Van Hoecke Academy. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om een opleiding op maat aan te bieden over één of meer specifieke thema's voor u, uw medewerkers of studenten.  

Bent u op zoek naar digitale lespakketten? Heeft u graag dat we langskomen om ter plaatse het één en ander te laten zien?  Past een andere optie nog beter voor u? Neem contact op en we helpen u graag verder! 

Informeren naar opleidingen

 

Onze opleidingen

productvideo's

Technische producten, eenvoudig uitgelegd

Neem zeker ook eens een kijkje op onze videopagina. Daar vindt u heel wat korte video's van onze producttrainer. Hij laat u graag kennismaken met onze producten en geeft zijn tips & trics om de verwerking en installatie vlot te laten verlopen. Veelgestelde vragen komen sowieso aan bod maar het is ook de ideale manier om kennis te maken met nieuwe producten of handige functies van onze bestaande toppers! 

Naar de videopagina