Onze onderneming steunt op 5 waarden

Enthousiasme Marijke
Enthousiasme Rudy

Enthousiasmewant dat werkt aanstekelijk

Passie, gedrevenheid en een positieve mind-set, dat kenmerkt een echte Van Hoecke medewerker! We houden van nieuwe kansen en helpen elkaar graag groeien! Stap je binnen bij Van Hoecke of heb je contact met één van onze collega’s, dan word je onmiddellijk overvallen door het enthousiasme en de positieve (werk)sfeer.

Respect Maxime
Respect Karen

Respectwant dat is noodzakelijk

Wederzijds respect vormt de basis voor iedere goede (werk)relatie. Bij elk contact en in elk gesprek geven we ruimte aan elkaars persoonlijkheid en inbreng. Gemaakte beloftes worden nagekomen. Bij wijzigingen communiceren we eerlijk en zo snel mogelijk naar alle betrokken partijen. Daarnaast dragen we ook actief zorg voor elkaar, onze omgeving, onze maatschappij en het milieu.

Waarde conceptualiteit
Waarde conceptualiteit

Conceptualiteitwant zo ontstaan nieuwe ideeën

Goede en realistische plannen starten met een gepaste voorbereiding en analyse. Daarom stellen we steeds heldere doelstellingen! Daarnaast nemen we de nodige tijd voor de uitrol en afwerking. We leren uit ervaringen, wat ons helpt om nieuwe uitdagingen vorm te geven.

Daadkracht Ann
Daadkracht Bart

Daadkrachtwant dat is durven

Vanuit onze expertise en innovatiekracht werken we doelgericht aan onze groei en motiveren we elkaar om initiatief te nemen. We zetten plannen om in concrete actie, communiceren helder en reageren flexibel en efficiënt bij uitdagingen. We rusten niet tot een gepaste oplossing bereikt is en durven zo nodig voorbij onze procedures te kijken.

Oprechtheid Charona
Oprechtheid Stefan

Oprechtheidwant daar heeft iedereen recht op

Onze relaties met elkaar, klanten en leveranciers zijn authentiek en transparant. We communiceren eerlijk en vanuit het hart. In een cultuur waar gemeende en opbouwende feedback mogelijk is, voelen we ons gewaardeerd en groeien we niet alleen als medewerker, maar ook als mens!

Afspelen met audio