Awards

Factory of the Future 2016

De hele wereld mag het weten: in Sint-Niklaas staat een fabriek van de toekomst! Een fabriek die gebouwd is op mensen, die elke dag keihard werken om onze klanten zo optimaal te bedienen. En we gaan daar ver in, zeer ver. Dat maakt Van Hoecke – klaarblijkelijk – een Factory of the Future!

Factories of the Future zijn toekomstgerichte productiebedrijven. Bedrijven die klaar zijn voor de digitale industriële revolutie en die de maakindustrie in België naar een nieuw, hightech niveau tillen. Om die bedrijven te belonen en transformaties te stimuleren is de award ‘Factory of the Future’ in het leven geroepen.

Bron: http://www.madedifferent.be/nl/wat-factory-future-40

Belgian Maker Award

Op 23 juni 2016 won Van Hoecke de allereerste Belgian Maker Award. Met deze gloednieuwe award eren de zelfstandigenorganisatie Unizo (De Makers), DHL Express en partners de beste Belgische maak-KMO die bewust produceert in België, hoge toegevoegde waarde geeft aan haar producten en een sterke focus heeft op innovatie en duurzaamheid.

We zetten sterk in op de maakindustrie en geloven dat daar de opportuniteiten liggen voor de Belgische bedrijven. Door ons te specialiseren, te blijven innoveren en de kaart te trekken van hightechproductie en mass customisation, nemen we een grote voorsprong op de rest van de markt!

Bron: http://www.belgianmakeraward.be/