Awards

Factory of the Future 2019

Tijdens de uitreiking van de ‘Factory of the Future Awards 2019’ mocht Van Hoecke opnieuw deze mooie award in ontvangst nemen. Drie jaar na de eerste award is deze her-certificering een erkenning voor de inspanningen die we de laatste jaren gedaan hebben om te blijven innoveren op het vlak van onze processen, onze technologieën en onze mensen.

Factories of the Future zijn toekomstgerichte productiebedrijven. Bedrijven die klaar zijn voor de digitale industriële revolutie en die de maakindustrie in België naar een nieuw, hightech niveau tillen. Om die bedrijven te belonen en transformaties te stimuleren is de award ‘Factory of the Future’ in het leven geroepen.

Bron: http://www.madedifferent.be/nl/wat-factory-future-40

FOF award.png

Belgian Maker Award

Op 23 juni 2016 won Van Hoecke de allereerste Belgian Maker Award. Met deze gloednieuwe award eren de zelfstandigenorganisatie Unizo (De Makers), DHL Express en partners de beste Belgische maak-KMO die bewust produceert in België, hoge toegevoegde waarde geeft aan haar producten en een sterke focus heeft op innovatie en duurzaamheid.

We zetten sterk in op de maakindustrie en geloven dat daar de opportuniteiten liggen voor de Belgische bedrijven. Door ons te specialiseren, te blijven innoveren en de kaart te trekken van hightechproductie en mass customisation, nemen we een grote voorsprong op de rest van de markt!

Bron: http://www.belgianmakeraward.be/

make_and_buy4.jpg