Hello

Van Hoecke werd opgericht door Luc Van Hoecke omdat hij tegemoet wilde komen aan de noden van zijn klanten. Met zijn eigen bedrijf kon hij hen sneller en beter bedienen. Die filosofie volgen we vandaag nog steeds. Klantgerichtheid, snelheid en innovatie staan centraal in onze organisatie en zijn de motoren van onze groei.

De continuïteit over de generaties heen is ons hoogste doel. Daarom willen we als familiebedrijf zorg dragen voor wie dicht bij ons staat. Dat kan gaan over bijdragen aan een gezonde omgeving in Sint-Niklaas, medewerkers helpen, klanten efficiënter laten werken of het voeren van een transparant beleid met onze partners. Dat hoort er voor ons allemaal bij.

Hello staat symbool voor die focus op positieve groei en dialoog met alle betrokken partijen.

Onze aanpak
Onze aanpak

Verantwoord ondernemen is voor ons welzijn creëren voor iedereen. Dat wil zeggen: onze klanten, onze collega’s, de samenleving en onze partners. Door met hen in dialoog te gaan, kunnen we begrijpen wat er bij hen speelt en hoe we kunnen bijdragen aan hun welzijn. Onze vier stakeholders komen ook terug in het symbool dat gebruikt wordt voor alle communicatie. We symboliseren de dialoog met hen door vier kleuren die elk voor een belanghebbende partij staan.