Het interieur van de toekomst

Bij Van Hoecke hebben we een uitgebreid gamma aan functioneel meubelbeslag. Kort gezegd helpen deze om kasten, lades, ... te openen en te sluiten. Maar onze producten doen meer dan dat. Dankzij hun innovatieve techniek en mogelijkheden ondersteunen ze mee de vormtaal van uw interieurontwerpen. Hun uitgekiend design zorgt er bovendien voor dat ze ook nog eens perfect in uw interieurtoepassingen geïntegreerd kunnen worden. Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

AVENTOS gamma

AVENTOS - Bepaal zelf het design van bovenkasten

Bovenkasten blijven een topper om extra opbergruimte te creëren in iedere woonruimte. Dankzij de AVENTOS-serie van Blum kunt u ze perfect integreren in uw ontwerp. Ze laten immers toe om hetzelfde design en voegenspel van de onderkasten te laten doorlopen. Bovendien zijn de verschillende openingsbewegingen ideaal voor elke mogelijke toepassing en kan uw klant rekenen op een uitstekend gebruiksgemak.

Binnenkort verwachten we met de AVENTOS HKi nog meer innovatie op het gebied van klapdeursystemen. Deze wordt immers naadloos geïntegreerd in de corpuszijkant en staat garant voor hetzelfde bewegingscomfort zonder zichtbare elementen aan de binnenzijde van de kast.

Bekijk de mogelijkheden