Van Hoecke by night

Over Van Hoecke

 •  
  Klanten per jaar

 •  
  Miljoen euro omzet

 •  
  Voorgemonteerde lades/week

 •  
  Medewerkers

Ons logistiek centrum in Sint-Niklaas behandelt iedere dag 100 ton materiaal. Dagelijks versturen we onze goederen naar circa 400 adressen in de Benelux. Het automatische magazijnbeheersysteem verwerkt 2.700 orderlijnen per dag en houdt 2.000 producten op voorraad. Jaarlijks bedienen we zo’n 9.000 klanten.
Onze visie
We bouwen voortdurend aan een buitengewoon krachtige economische entiteit omdat we streven naar een bestaan over de generaties heen. We geloven in leiderschap en in de kracht van financiële onafhankelijkheid. Daarom investeren we onze winsten telkens weer in de verdere ontwikkeling en groei van de onderneming.
Omdat ondernemen geen zaak is van enkelingen willen we samen met onze medewerkers, onze klanten, onze leveranciers en iedereen die met ons samenwerkt, duurzame persoonlijke groei realiseren. We menen dat we op die manier wezenlijk welzijn kunnen scheppen voor al wie betrokken is bij onze onderneming.

Onze missie

We leveren functionele componenten voor gebruiksmeubelen aan de industrie en de vakhandel. We richten ons hoofdzakelijk op de Benelux. Internationale opportuniteiten beschouwen we als een uitdaging. We geloven sterk dat elke regionale markt specifieke behoeften heeft en stemmen onze aanpak daarop af. In de eerste plaats willen we onze positie als marktleider consolideren. Daarnaast streven we naar groei in omzet en marge. Handel is onze hoofdopdracht. Onze productie bestaat uit voormonteren van meubelonderdelen en heeft als doel ons aandeel in het eindproduct te vergroten. We geloven dat de opgetogenheid van de klanten bepalend is voor het succes van de onderneming. Daarom engageren onze medewerkers zich voor opgetogen klanten die op die manier de best mogelijke service en kwaliteit krijgen.
Eigenzinnig
Van Hoecke opereert in een stevige en krachtige, familiale groepsstructuur, onder Atlas Holding. Onze financiële onafhankelijkheid laat ons toe een eigenzinnig en vernieuwend toekomstbeleid te voeren. Dat is belangrijk om onze sterke marktpositie te kunnen behouden. En dat is onze prioriteit. Pas in tweede instantie streeft Van Hoecke naar groei in omzet en marge. De Benelux is daarbij onze opdracht, de Europese markt een uitdaging.

Onze onderneming steunt op 5 waarden

 • Enthousiasme
 • Respect
 • Conceptualiteit
 • Daadkracht
 • Oprechtheid

Wat we doen

Als Van Hoecke zijn we verdeler, fabrikant en dienstverlener en werken we onder de vier merknamen Van Hoecke, Blum, Orgalux en TA’OR. We bieden onze klanten een grote verscheidenheid aan producten en oplossingen voor binnen in kasten en een flexibele service aan, helemaal op maat van hun behoeften.
Bekijk onze producten