Onze merken

Logo Van Hoecke

Van Hoecke

Sinds 1967 zijn we een partner voor de meubelindustrie. Als verdeler van scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum zijn we al jaren marktleider. Dankzij een gepassioneerd management, 350 enthousiaste productie- en logistieke medewerkers en lopende investeringen in technologie en automatisering groeit het bedrijf jaar na jaar – niet in het minst door de positieve exportervaringen met Nederland, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Frankrijk. Sinds 2014 ontwerpt Van Hoecke ook een eigen houten ladesysteem TA’OR BOX voor de Europese markt.

Blum_transparant-01.png

Blum

Blum is een Oostenrijkse onderneming, die in de Benelux vertegenwoordigd wordt door Van Hoecke. Blum is internationaal actief in de productie van meubelbeslag: klapdeur-, scharnier-, en ladesystemen. Meubelbeslag voor keukens is de specialiteit. Bij Blum draait alles om de beweging. De beslagoplossingen van het bedrijf maken van het openen en sluiten van meubels een belevenis en verhogen het bewegingscomfort in de hele woning, maar vooral in de keuken. De innovaties van Blum vormen mijlpalen voor de meubelsector.

Bezoek de blum website

Logo Orgalux

ORGALUX

Met ons merk Orgalux verdelen we lade-indelingen en keukenhulpjes. In het drukke, dagelijkse leven wil Orgalux rust brengen en streven naar een opgeruimd bestaan. Orgalux biedt in zijn gamma verschillende oplossingen aan om orde in het huis te brengen en te kunnen focussen op de belangrijke zaken in het leven.

Meer info over Orgalux voor keuken- en interieursbouwers 

Bezoek de Orgalux website met webshop voor consumenten 

 

TAOR_transparant-01.png

TA'OR

Sinds 2014 brengen we onder het merk TA’OR onze eigen, industrieel vervaardigde, houten lade op de markt. De lade, geproduceerd in Sint-Niklaas, is een revolutionair alternatief voor de massief houten lade en een toonbeeld van hoe design en techniek perfect hand in hand kunnen gaan. TA’OR mocht al verschillende, internationale awards in ontvangst nemen.

Bezoek de TA'OR BOX website

 

merken.png

Meer weten over onze merken?

Vier merken met elk zijn ambities.

Naast het servicemerk Van Hoecke bestaat ons gamma uit nog drie merken: Blum, TA'OR en ORGALUX. Wilt u meer weten over onze onderneming en onze merken?

Download hier onze brochure