Van Hoecke kroont zich opnieuw tot Factory of the Future!

Geplaatst op
07 februari 2019
Auteur
Karen

Tijdens de uitreiking van de ‘Factory of the Future Awards 2019’ mocht Van Hoecke opnieuw deze mooie award in ontvangst nemen. Drie jaar na de eerste award is deze her-certificering een erkenning voor de inspanningen die we de laatste jaren gedaan hebben om te blijven innoveren op het vlak van onze processen, onze technologieën en onze mensen.

In 2016 was het behalen van het certificaat een mijlpaal voor ons bedrijf, een bekroning van de transformaties die we doorvoerden en een bevestiging van ons toekomstgericht denken. Maar we zagen het nooit als een eindpunt. Het was het begin van een ontwikkelingsproces dat nooit meer zal stoppen. Deze her-certificering is een verzekering dat we toekomstgericht relevant blijven en dat we de flexibiliteit hebben om ons productieproces te verrijken met evoluerende technologieën.

We zijn dan ook constant in de weer om onze processen te optimaliseren. Niet alleen in functie van de kwaliteit van het eindproduct, maar ook in functie van onze medewerkers, het milieu en de verwachtingen van onze klanten.