Upgrade uw keukens met Orgalux

Geplaatst op
18 januari 2019
Auteur
Karen

Om de voordelen van perfect ingerichte lades extra in de kijker te zetten, zal er vanaf 21 januari een sticker op al onze voorgemonteerde lades kleven. Consumenten kunnen de indelingen uiteraard rechtstreeks bij hun keukenbouwer aankopen of ze kunnen hiervoor terecht op onze Orgalux website.

Uiteraard bent u, als keukenbouwer, in de ideale positie om de Orgalux accessoires mee te verkopen met de keuken. U kent de consument het beste en kan zijn noden het beste inschatten. We zullen daarom altijd adviseren om voor de aankoop van lade-indelingen contact op te nemen met de keukenbouwer. De stickers op de lades zijn dan ook eenvoudig te verwijderen, indien gewenst.

Op www.orgalux.com hebben we sinds vorig jaar een webshop waarop eindklanten die geen lade-indelingen aangeboden kregen bij aankoop van hun keuken de indelingen achteraf, online kunnen bestellen. Verkoopt u zelf geen indelingen maar wilt u uw klant wel de kans bieden om zijn keuken volledig in te richten? Dan kan u ze via de sticker doorverwijzen naar ons online platform waar ze zelf hun keuzes kunnen maken en bestellen.

Heeft u nog vragen over de verkoop van onze Orgalux-producten of kunnen we u hierin verder ondersteunen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.