Kom onze nieuwigheden ontdekken op Prowood

Geplaatst op
06 september 2018
Auteur
Karen

Prowood is de driejaarlijkse vakbeurs voor de meubelindustrie in België. Op de komende editie in oktober stelt Van Hoecke de nieuwigheden voor de toepassing en verwerking van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum voor aan het grote publiek. Daarnaast zoomt Van Hoecke in de services die het aanbiedt om het leven van de klant eenvoudiger te maken.

Easystick2.jpg

EASYSTICK voor efficiënte en nauwkeurige bewerking

Bij complex beslag is het nauwkeurig verwerken een must. EASYSTICK voor MINIPRESS beschikt over een liniaal met geautomatiseerde aanslagen en een regeleenheid met display. Dat maakt het gemakkelijker om de machine in te stellen en de juiste boorposities door te geven. Zo wordt het manueel instellen van de aanslagen overbodig. Daarnaast kan elke verwerker een meubelstuk plannen in de corpusconfigurator en de bijhorende gegevens vervolgens gemakkelijk doorgeven aan de EASYSTICK-module waarna de machine de aanslagen automatisch positioneert. EASYSTICK zal beschikbaar zijn in twee versies: als totaalpakket met de boor- en beslagmachine MINIPRESS of als ombouwset.

Aventos HK top.jpg

AVENTOS HK wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top kreeg het klapdeursysteem een gloednieuw design én een kleinere inbouwgrootte. Het is niet eens half zo groot als de huidige AVENTOS HK. Zo past het beslagelement gemakkelijk in elke corpus en integreert het perfect in moderne interieurs. Dankzij de speciale Blum-systeemschroeven is het symmetrische beslagelement eenvoudig aan beide zijden te monteren. Bovendien zorgt de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer dat u exact kan bepalen hoe ver het front moet openen.

Keuken dunne fronten.jpg

Dunne fronten, eenvoudig bevestigd

In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor zijn scharnieren, lade- en klepdeursystemen.

De nieuwe bevestigingsmanier voor dunne deuren, de speciaal ontworpen spreidanker EXPANDO T, geeft u veel vrijheid in het ontwerpen van meubels. Trekstangen uit staal zorgen voor een stevige bevestiging in harde materialen, de plastic pluggen zorgen dat het ook in zachte materialen zoals MDF- of spaanplaat stevig blijft vastzitten. Dankzij een boordiepte van 6 mm is het mogelijk om materialen met een dikte vanaf 8 mm te verwerken.

Het nieuwe bevestigingssysteem voor dunne deuren is niet enkel beschikbaar voor CLIP top BLUMOTION scharnieren maar ook voor de AVENTOS klapdeursystemen en de frontbevestiging voor de LEGRABOX lade. Zo kunnen niet alleen individuele elementen, maar complete keukens worden uitgerust met dunne fronten.

Van Hoecke Services.jpg

At your service

Met hun services wil Van Hoecke zijn klanten ondersteunen om sneller en gemakkelijker een optimaal resultaat te behalen. Op Prowood zet Van Hoecke de 13 services die daartoe bijdragen in de spotlights: eenvoudige bestelsystemen, online toepassingen, opleidingen, voorgemonteerde lades,… Ze zijn even handig als uiteenlopend!

Prowood

Flanders Expo Gent
21-25 oktober 2018
Hal 4 Stand 4214