Bestel Orgalux met een muisklik!

Geplaatst op
12 mei 2020
Auteur
Karen

Lade-indelingen geven niet alleen een ordelijke uitstraling aan uw keukens, ze zorgen er ook voor dat het een ruimte is waarin mensen met plezier aan de slag gaan. Alles krijgt een vaste plaats, het zoeken is voorgoed verleden tijd!

We maakten het nog makkelijker om uw keuze te maken uit ons uitgebreid gamma met meer dan 9000 indelingen. Nadien voegt u ze eenvoudig toe aan uw bestelling met voorgemonteerde lades. 

 

Orgalux engine

 

Na het configureren van de voorgemonteerde lades kan u in het winkelmandje heel eenvoudig een Orgalux-indeling toevoegen. Klik hiervoor op de knop ‘Orgalux aan deze lade toevoegen’. Vervolgens zal u moeten aangeven in welke ruimte de lade moet komen en waarvoor uw klant de lade zal gebruiken. Op basis van deze informatie en de gegevens van de voorgemonteerde lade, krijgt u een aantal specifieke voorstellen uit ons uitgebreide gamma die perfect in die lade passen. U hoeft gewoon nog te kiezen welk materiaal of kleur het beste bij uw project past.

Orgalux engine

 

 

Na het introduceren van lades in plaats van legplanken is het uitrusten van de lades met de ideale indeling een volgende stap in de evolutie van het moderne meubel en het ultieme gebruiksgemak. 

U heeft het nu binnen handbereik dankzij onze handige nieuwe functie. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden in onze configurator!