REVEGO – een waaier aan mogelijkheden

Geplaatst op
24 januari 2024
Auteur
Dyonisa Van de Velde
Categorie
Inspiratie

Pocketsysteem REVEGO is het product bij uitstek om eigenheid te geven aan een ruimte. Dit handige pocketsysteem doet volledige ruimtes verdwijnen en verschijnen met een druk op het front. Zo tover je een living om tot thuiskantoor of komt een barmeubel tevoorschijn als het tijd wordt voor een aperitief. De fronten van deze schuifdeur verdwijnen in hun eigen smalle corpus zodat ze in geopende positie volledige uit het zicht verdwijnen. Ontdek de waaier aan mogelijkheden!

 

revego

Kies voor een goede werk-privé balans

Sinds de pandemie is telewerken helemaal ingeburgerd. De talrijke voordelen – geen pendeltijd en meer flexibiliteit - zorgde ervoor dat veel bedrijven de overstap maakte. Hierdoor werd het de afgelopen jaren voor velen een noodzaak om een geschikte plaats te vinden voor een werkplek binnen de woning. Om de perfecte werk-privé balans te garanderen, sluit je na het werk je kantoor af en kan je beginnen genieten van je avond. 

revego

Ontspan je tijdens etentjes

De feestdagen liggen intussen achter ons, maar ook doorheen de rest van het jaar is het fijn om gasten te ontvangen. Dit gaat helaas vaak gepaard met een flinke dosis stress over de netheid van je woning. Na een hele dag achter het fornuis is het laatste waar je nog zin in hebt de afwas of het leegmaken van je aanrecht. Dankzij REVEGO steek je deze chaos tijdelijk weg achter een deur, waardoor je ten volle kan genieten van je etentje met gasten. Zorgen voor later!

revego

Verberg je sportspullen

Fietsen, padel of een rondje lopen: sporten is goed voor ons! Maar wat met al je sportkledij en -materiaal dat ruimte in beslag neemt in je woning? Dankzij REVEGO wordt het mogelijk om je sportieve zelf boven te halen met al het nodige materiaal, en dat na je sportsessie weer ordelijk op te bergen uit het zicht van anderen.

revego

Creëer extra opbergruimte

Een doorsnee keuken is gevuld met maar liefst 14 volle winkelkarren aan materiaal dat allemaal een plaats moet krijgen. Hiervoor kan een berging of voorraadruimte handig zijn. Geen plaats om een volledige ruimte in je woning op te geven als opbergruimte? Dan is een voorraadkast achter een REVEGO pocketsysteem de way to go. Open je de deuren, kan je steeds vlot bij al je voorraad. Ben je klaar, dan steek je de inhoud weer weg achter een ordelijk front. Het beste van twee werelden! 

 

revego app

Breng REVEGO virtueel tot leven

Kennismaken met pocketsysteem REVEGO voor deze er effectief staat? De gloednieuwe REVEGO AR app van Blum maakt het mogelijk! Deze app helpt je de impact op de ruimte inschatten en zorgt ervoor dat je nog voor de installatie het resultaat te zien krijgt. De app bevat een interactieve touch en laat je zien hoe de REVEGO er zou uitzien met geopende én gesloten deuren, waardoor je zelf kan beleven hoe je een volledige werkruimte kan laten verdwijnen of verschijnen. Ook krijg je de keuze tussen verschillende ruimtes zoals je keuken, kantoor of fitness, voor de ideale oplossing voor ieder project!

Download de app