Jouw interieurprojecten verdienen een persoonlijke toets!

Geplaatst op
20 november 2023
Auteur
Karen Coomans

Er zijn weinig zaken zo persoonlijk als een interieur. Consumenten kiezen heel bewust voor een bepaalde stijl en stemmen er alle elementen van de kamer op af. De vloer moet bij de muren passen, de kasten bij de tafels en zetels, … Als interieurspecialist wil je dan ook zorgen dat jouw meubels één van de eye-catchers worden. Dat je fier bent op het eindresultaat mag ook gezien worden, daarom zijn er verschillende manieren op ‘je stempel te drukken’ op een meubel en het met trots jouw naam te laten dragen. 

mylegrabox

Strakke lades met extra designmogelijkheden

Om lades nog meer te kunnen afstemmen op meubels en interieurs, voegde Blum met MyLEGRABOX nog meer designmogelijkheden toe aan hun ladegamma. Hierdoor heb je nog meer mogelijkheden tot het personaliseren van jouw meubelontwerpen. 

De smalle zijkanten van LEGRABOX zorgden al voor een elegante look en een optimaal gebruik van de kastruimte. Dankzij nieuwe kleuren en structuren, krijgt het boxsysteem nog meer identiteit. De buitenkant van de lade kunt u laten afwerken in roestvrij staal met een antifingerprint coating, een 3D-reliëfdruk met carbonlook of een structuurlaag in noble rust. Door een combinatie met een stijlvolle carbonzwarte binnenzijde van de lade, krijgen je meubels een uniek karakter. Uiteraard zijn deze opties eenvoudig te selecteren in de online configurator van Van Hoecke en kant en klaar leverbaar. Zo hoef je zelf geen extra voorraad aan te leggen maar heb je ze altijd ter beschikking om jouw projecten dat extraatje mee te geven. 

logo op lade

Geef je meubels de juiste branding

Keukens en meubelstukken geef je meestal niet aan de buitenkant een opzichte branding mee. Toch zijn er verschillende manieren om jouw naam of logo te verbinden met het mooie eindresultaat. Bij het meubelbeslag van Blum is het mogelijk om een afdekkapje op de lades en scharnieren te klikken die bedrukt werden met je eigen logo. Hierbij zijn verschillende manieren van opdruk mogelijk zodat het steeds goed past bij het meubel én bij je logo. 

Voor TA’OR BOX is Van Hoecke nog een stapje verder gegaan. Bij dit houten ladesysteem kan je ervoor kiezen om een logo of design in de houten ladezijkant van de lade te laten laseren. Deze bijzondere techniek zorgt voor een stijlvol branding-element dat volledig past bij de look and feel van het ladesysteem. 

lakbare lade

Alle kleuren van de regenboog

Met de ladesystemen van Blum en TA’OR BOX geven we je graag de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Bij TA’OR BOX gaan we echter nog een stapje verder. Met TA’OR BOX ∞ creëerden we een volledige lakbare houten lade. De lade wordt afgewerkt met een speciale lakdraagfolie, volledig klaar om te lakken. Op die manier zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Je kunt ze perfect afwerken in de kleur van de fronten zodat ze prachtig integreren of net een opvallende accentkleur gebruiken om je meubel extra te laten opvallen.

revego

Creëer grandeur

REVEGO is het product bij uitstek om eigenheid te geven aan een ruimte. Je creëert niet één, maar heel eenvoudig twee verschillende sferen/ruimtegebruiken. Zo wordt met het openen van de deuren eenvoudig een living omgetoverd tot thuiskantoor of komt een barmeubel tevoorschijn als het tijd wordt voor een aperitief. 

Geheel in de stijl van Van Hoecke, voegen ze aan dit product graag een voorgemonteerde service toe. En daarbij hoef je je niet te beperken tot een beperkt aantal kleuren. Je kunt alle elementen, de pockets en zelfs de fronten volledig op maat bestellen in de gewenste kleur. Zo krijg je alle elementen voor het maken van een prachtige kast die je perfect in ieder interieur kunt laten passen.