Nieuws

 • Interzum
  Vorige maand vond de hoogmis van de meubelindustrie plaats in Keulen. Het hoofdthema bij Blum was “greeploos”, een trend waar het bedrijf mooie oplossingen voor ontwikkelt. Blum verzamelde de hoogtepunten van zijn stand in een mooie, overzichtelijke brochure.
 • Séparations pour couverts en chêne
  Er zijn nieuwe bestekindelingen beschikbaar in eik. Deze eiken indelingen met matte vernis hebben een eigentijdse uitstraling en passen mooi bij onze TA’OR BOX, LEGRABOX en TANDEMBOX antaro lades. Ze zijn beschikbaar voor verschillende ladedieptes en –breedtes.
 • Vos factures par courrier électronique
  Als milieubewust bedrijf willen wij graag minder papier gebruiken. Ook u kunt hierbij helpen. Laat uw financieel verantwoordelijke een e-mail sturen naar finance@vanhoecke.be en ontvang onze facturen vanaf nu elektronisch.
 • Mise à jour DYNALOG 3.3
  Deze update maakt TIP-ON BLUMOTION voor LEGRABOX beschikbaar. Door versie 3.3 te installeren maakt u gebruik van de meest recente gegevens en worden onvolmaaktheden uit versie 3.2 verholpen.
 • TA'OR BOX
  TA’OR BOX wordt nu als volledig klikbare lade geproduceerd. De lade kan zonder voeg uit afzonderlijke delen in elkaar worden gezet. Een gepatenteerde techniek die voor het eerst wordt gebruikt in de meubelbouw.
 • TIP-ON BLUMOTION
  De nieuwe bewegingstechnologie TIP-ON BLUMOTION is beschikbaar voor gemonteerde LEGRABOX lades. Dankzij TIP-ON BLUMOTION worden greeploze lades geopend door tegen het front te duwen (TIP-ON), en met demping gesloten (BLUMOTION).
 • SERVO-DRIVE flex
  Blum brengt een elektrische bewegingsondersteuning op de markt voor koel-vriescombinaties: SERVO-DRIVE flex. Hiermee kan een greeploos ontwerp in de keuken 100% doorgetrokken worden naar alle meubels. SERVO-DRIVE flex is volop beschikbaar vanaf begin mei. Het toestel is eenvoudig in te bouwen.
 • Séparation transversale pour LÉGRABOX pure
  Het ORGALUX programma voor LEGRABOX pure is uitgebreid met een dwarsreling. Deze wordt eenvoudig op de ladezijwanden geklikt, zonder gebruik te maken van werktuigen. De dwarsreling is ideaal om kookpotten en deksels van elkaar te scheiden in een lade. En om flessen in een lade te organiseren.
 • Venez nous rendre visite à Batibouw
  Op Batibouw stellen wij twee innovaties van Blum voor. TIP-ON BLUMOTION is de mechanische bewegingsondersteuning voor greeploze lades. Deze combineert het zacht aandrukken van het front om de lade te openen (TIP-ON) met de demping (BLUMOTION). Voor de koelkast tonen wij de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE flex.
 • LÉGRABOX free pour l'armoire à provisions
  Wij bieden een nieuwe designvariant van LEGRABOX aan: LEGRABOX free in hoogte C. Deze versie van LEGRABOX heeft ladezijkanten met grote inschuifelementen uit diamant helder glas.

Pagina's

Top