De juiste branding dankzij nieuwe designopties afdekkappen

Geplaatst op
21 november 2023
Auteur
Dyonisa Van de Velde

Keukens en meubelstukken geef je meestal niet aan de buitenkant een opzichtige branding mee. Toch zijn er verschillende manieren om jouw naam of logo te verbinden met het mooie eindresultaat. Bij het meubelbeslag van Blum is het mogelijk om een afdekkapje op de lades en scharnieren te klikken die bedrukt werden met je eigen logo. Hierbij zijn verschillende manieren van opdruk mogelijk zodat het steeds goed past bij het meubel én bij je logo. 

kapjes

Nog meer mogelijkheden

Onze afdekkappen geven u nog meer mogelijkheden voor het afwerken én personaliseren van uw meubels. De kap past helemaal bij het design van de Blum-scharnieren zodat u de instelschroeven stijlvol kan verbergen. Laat ze bedrukken met uw eigen firmanaam of logo en geef uw meubels nog een extra persoonlijke touch.  

In een regelmatig terugkomende vraag om enkele monsters te voorzien, brengen we nu een set uit met zeven monsters, gaande van enkele populaire naar enkele meer exotische opties om mee te starten. 

  • LEGRABOX kapje inox-look, opdruk metallic zilver
  • MERIVOBOX/AVENTOS HK top kapje diepgrijs, opdruk wit (= standaard drukkleur)
  • LEGRABOX kapje wit, opdruk lichtgrijs (= standaard drukkleur)
  • LEGRABOX kapje carbonzwart, opdruk metallic koper
  • LEGRABOX kapje carbonzwart, opdruk rood (= niet-standaard kleur)
  • LEGRABOX kapje oriongrijs, opdruk rood en lichtgrijs (standaardkleur + niet-standaardkleur)
  • Scharnierkapje onyxzwart 110° rechte arm, opdruk rood (= niet standaard kleur)

Vraag je monsterset aan via je vertegenwoordiger!

logo op lade

Jouw logo in de lade gelaserd

Voor TA’OR BOX is Van Hoecke nog een stapje verder gegaan. Bij dit houten ladesysteem kan je ervoor kiezen om een logo of design in de houten ladezijkant van de lade te laten laseren. Deze bijzondere techniek zorgt voor een stijlvol branding-element dat volledig past bij de look and feel van het ladesysteem.