We staan voor u klaar!

In tijden van social distancing en andere maatregelen, blijven we het noodzakelijk vinden om steeds persoonlijk voor u te kunnen klaarstaan. Uiteraard willen we dat doen in omstandigheden die voor ieder van ons veilig aanvoelen. We verzamelden input bij onze klanten en gingen met hun antwoorden aan de slag om ervoor te zorgen dat we u in de komende periode kunnen blijven ondersteunen.

Onze (virtuele) deur staat steeds voor u open, u kan ons blijven bellen maar we willen ook nog steeds bij u langskomen. U kiest waar u zich het meest comfortabel bij voelt en we staan voor u klaar!

We komen graag uit ons kot voor u

VH service wagens

We merkten dat u, net als wij, persoonlijk contact belangrijk blijft vinden. Onze vertegenwoordigers kunnen nog steeds bij u langskomen en zullen daarbij altijd de maatregelen naleven die in uw bedrijf gelden. Contacteer onze medewerkers en maak een afspraak!

Onze deuren blijven voor u openstaan

VH showroom

Onze showroom is terug open voor bezoekers. Zoals steeds vragen we om op voorhand een afspraak te maken. Gelieve bij een bezoek ook rekening te houden met onze veiligheidsvoorschriften. Op die manier kunnen we het bezoek zo aangenaam maar veilig mogelijk laten verlopen.

Meer info over een showroombezoek in België of Nederland kunt u hier terugvinden.

Vind je antwoord op video

Bij technische producten zegt een (bewegend) beeld meer dan 1000 woorden. Daarom maakt onze producttrainer regelmatig video’s die u laten kennismaken met onze producten en waarin hij zijn tips & tricks deelt om de verwerking en installatie vlot te laten verlopen.

Ontdek alle video's

We blijven graag verbonden

Dag voor de klant

Ook online blijven we voor u klaarstaan. Via onze sociale mediakanalen blijft u steeds op de hoogte van de meest actuele informatie over Van Hoecke. Volg ons op LinkedIn, Facebook en Instagram en mis niets over de nieuwste productinnovaties.