Van Hoecke lanceert bestelapp!

Geplaatst op
21 november 2018
Auteur
karen

Met onze app gaan we graag nog een stap verder om het bestelproces te vereenvoudigen en maken we van de smartphone ons bestelmiddel bij uitstek. U kan eenvoudig beslagproducten bestellen of voorgemonteerde lades herbestellen door de barcode te scannen. U hoeft er vanaf nu enkel maar uw smartphone voor boven te halen!

Eenvoudig bijbestellen

Eenvoudig bijbestellen

 

 

 

Niets zo gemakkelijk: Blum barcode scannen en bestellen! Producten die u scant via de app, komen automatisch in uw online winkelkar te staan. U kunt dus probleemloos achteraf nog iets toevoegen of aanpassen en de bestelling afronden op een later tijdstip.

Nalevering van maatwerk

Nalevering van maatwerk

 

 

 

Verkeerde maatvoering of schadegeval? Dankzij de ORGALUX QR-code, onderaan de lade, kennen we alle specificaties van de lades. Bestel snel dezelfde lade opnieuw of pas de maatvoering nog aan via de webshop voor u de herbestelling bevestigt.

Probeer het vandaag

Surf met uw smartphone naar https://app.vanhoecke.be en meldt u aan met uw logingegevens van onze website. Of scan eenvoudigweg uw persoonlijke QR-code die u via “mobiele login” in het gebruikersmenu kan oproepen op onze website.

Meer informatie over het gebruik van de app kan u hier nalezen. 

prinstcreen mobiel.jpg