TA'OR BOX op Sicam 2018

Geplaatst op
16 oktober 2018
Auteur
Brian Troch

TA'OR BOX in de kijker op Sicam 2018

Speciaal voor Sicam 2018 ontwikkelden we bij Van Hoecke in-house vier meubels die techniek en design perfect weten te combineren. Dankzij de doorkijkwand aan de zijkant van het meubel wordt het geleidingsysteem in de kijker gezet. Wat ook onmiddellijk opvalt, is de ultradunne wand en de diversiteit in kleuren en materialen van ons houten lade-systeem.

Net zoals het kleinste detail een product tot iets exclusief kan maken, staat de TA'OR BOX lade voor de toegevoegde waarde die het verschil maakt. Een toegevoegde waarde die ontstaan is door meer dan 50 jaar ervaring en geschiedenis bij onze firma, Van Hoecke, en vandaag verder gezet wordt met de introductie van het merk TA'OR. Bij dit alles stellen we de klant steeds centraal.

Over Sicam

De prestigieuze, Italiaanse beurs Sicam is uitgegroeid tot een internationale ontmoetingsplaats voor de meubelindustrie. Van 16 tot 19 oktober kunnen bezoekers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en technologie ontdekken in het Exhibition Centre in Pordenone, hal 2 - stand C-38.