TA’OR BOX toont zijn troeven op ZOW

Geplaatst op
20 januari 2020
Auteur
Karen

Een houten lade, industrieel geproduceerd, die even goed (of misschien zelfs beter) is dan een artisanale. Kortom: kan een product dat al decennia bestaat, heruitgevonden worden? Dat was het uitgangspunt voor de innovatieve TA’OR BOX. Dat het kan bewijzen we graag met elke lade die we produceren. Op ZOW laten we de bezoekers graag kennismaken met de laatste mogelijkheden en innovaties.

Eindeloze mogelijkheden
Baanbrekend op vlak van design en verwerking creëert TA’OR BOX volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden: de lade is beschikbaar met een afwerking in verschillende soorten fineerhout of houtdecor. Het unieke systeem laat toe om alle kleuren en materialen, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant, naar believen te combineren. Bovendien zijn alle mogelijkheden beschikbaar vanaf 1 stuk. Daarvoor zorgen de ultramoderne machines in de fabriek in Sint-Niklaas (België).

Het resultaat van dat uiterst precies productieproces is een houten lade die zich onderscheidt door zijn rechte lijnen: duidelijke randen, zeer strakke wanden, een breedte van slechts 13 mm en alle onderdelen tot op 1/100 mm nauwkeurig op maat gefreesd.

Uitstekende techniek
De bevestiging van fronten en de montage van de koppeling gebeurt werktuigloos met gepatenteerde techniekcomponenten van het Oostenrijkse merk Blum. Alle lades lopen uitsluitend op de MOVENTO geleider van de beslagfabrikant, die zijn klasse en uitmuntende techniek al miljoenen keren bewezen heeft.

De perfecte aanvulling
De lade-indelingen van Orgalux zijn de perfecte aanvulling voor iedere TA’OR BOX lade. Ze geven de gebruikers een waaier aan mogelijkheden met verschillende functionaliteiten en stijlen. Op ZOW stellen we graag een nieuwe, vooruitstrevende manier voor om snel en eenvoudig de ideale lade-indeling terug te vinden.

Om dat mogelijk te maken, krijgen al onze voorgemonteerde lades een sticker met een unieke code. Door de code te scannen met de Orgalux app, kennen we onmiddellijk alle details van de lade (kleur, afmetingen, …). Na enkele korte vragen, weten we perfect in welke ruimte de lade staat en wat erin opgeborgen zal worden.

Op basis van al deze informatie, krijgt de klant drie heel specifieke suggesties uit ons gamma van meer dan 9000 oplossingen. Een snelle en eenvoudige manier voor consumenten om hun ‘perfect fit’ te vinden. 

TA’OR BOX is een uniek box systeem voor houten lades dat elegantie combineert met high-end technologie. Een innovatief product dat verrast en overtuigt vanaf de eerste kennismaking!

ZOW 
04/02 - 6/02 2020
stand B-025

Koelnmesse 
Messeplatz 1
D-50679 Keulen