Strakke lades met extra designmogelijkheden

Geplaatst op
06 december 2022
Auteur
Karen

LEGRABOX blinkt al jaren uit op het gebied van design en techniek. Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen hebben de standaard gezet van dit boxsysteem dat toepassingen kent in alle woonruimtes. Met MyLEGRABOX voegt Blum nog meer designmogelijkheden toe aan dit ladegamma. Waardoor u nog meer mogelijkheden krijgt tot het personaliseren van uw meubelontwerpen.

MyLEGRABOX

Vertrouwde LEGRABOX kwaliteit in een nieuw jasje

Al jaren is LEGRABOX toonaangevend op het vlak van techniek en gebruiksgemak. Met de BLUMOTION S geleider, biedt het de flexibiliteit om te kiezen uit de bewegingstechnologieën BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION of SERVO DRIVE. De lichte openingskrachten en gesynchroniseerde zweefloop zorgen voor de perfecte openingsbeweging. De smalle zijkanten zorgen dan weer voor de elegante look en een optimaal gebruik van de beschikbare kastruimte.  

Het boxsysteem krijgt nog meer identiteit dankzij  nieuwe kleuren en structuren in combinatie met een binnenkant in de nieuwe kleur carbonzwart, elegant en nu al een klassieker. De buitenkant kunt u laten afwerken in roestvrijstaal met antifingerprint, een 3D-reliëfdruk met carbonlook of een structuurlaag in noble rust. Op die manier geeft u uw meubels aan de binnenkant dezelfde karakteristieke uitstraling als aan de buitenkant.

Bestel kant-en-klaar

Al deze nieuwe mogelijkheden bestelt u bij Van Hoecke met hetzelfde gebruiksgemak als de standaardlades. U selecteert de gewenste opties in onze online ladeconfigurator en wij maken ze volledig naar wens voor u klaar op dezelfde levertermijn als de gewone uitvoeringen. Zo hoeft u geen extra voorraad aan te leggen van deze nieuwe mogelijkheden maar heeft u ze toch steeds ter beschikking om uw projecten dat extraatje mee te geven.