Scharnieren: nieuwe vorm, nieuwe mogelijkheden

Geplaatst op
27 maart 2018
Auteur
Karen
Blum_clp0501_4.jpg

Blum innoveert door een geïntegreerde demping toe te voegen aan hun 0-insprongscharnieren en de glasdeurscharnier CRISTALLO. Zo combineren ze de unieke eigenschappen van deze scharnieren met de beproefde BLUMOTION technologie in een attractief design.

Dankzij deze innovatie is het niet langer nodig om gebruik te maken van een opklikbare demping die het uitzicht van het scharnier verandert. U zal wel merken dat de nieuwe scharnieren een nieuwe vorm hebben gekregen. Deze wijziging aan de scharnierarm was noodzakelijk om de demping te kunnen integreren. Dezelfde aanpassingen aan de scharnierarm zullen ook doorgevoerd worden bij de bestaande CLIP top varianten om een uniform uitzicht te garanderen.

De nieuwe scharnieren zijn vanaf nu beschikbaar, enkel op de 155° scharnier in onyx zwart is het nog wachten tot week 15.
Met de komst van deze nieuwe scharnier, zijn we gestart met de uitverkoop van de oude variant. Zodra deze niet meer in voorraad zijn, zal u automatisch de nieuwe geleverd krijgen. De boor- en inbouwmaten blijven identiek bij het nieuwe model.