Samen voor meer driekleur in ieders interieur!

Geplaatst op
04 juni 2020
Auteur
Karen

Zoals u wel weet, ligt het welzijn van onze klanten ons zeer nauw aan het hart. Reeds vele jaren maken wij samen met hen de mooiste meubels met veel gebruikscomfort voor de consument. Velen van u zijn elke dag druk in de weer om het interieur van talloze mensen een nieuw leven te geven. Zo verspreiden we samen ook een beetje levensgeluk en comfort.

De afgelopen maanden zorgden voor heel wat uitdagingen voor Belgische fabrikanten van meubels en interieurmaatwerk. Daarnaast heeft iedereen waarschijnlijk meer dan ooit tijd thuis doorgebracht. Het intensievere gebruik, liet consumenten ontdekken wat er in hun woning aan vervanging, vernieuwing of verfraaiing toe is. Elk van ons werd sowieso geconfronteerd met het belang van aangenaam wonen.

Geef meer driekleur aan je interieur

In bovenstaande zagen we een unieke opportuniteit om klanten en producent in de Belgische interieursector, een welverdiende boost te geven. Zou het niet geweldig zijn indien de consumenten voor de verfraaiing van hun woning dan ook vooral aan lokale en Belgische fabrikant zouden denken? Zo genereren we de meerwaarde hier lokaal en kunnen we de geleden schade wellicht beperken en onze toekomst positief vorm geven.

 We gingen met ons idee te rade bij sectorvereniging  Fedustria. Zij pikte ons initiatief enthousiast op en zorgde voor een nationale mediacampagne van ongezien formaat. En het beste van al? Dankzij onze samenwerking werd de campagne een initiatief voor álle Belgische producenten van meubels en interieurproducten, niet alleen voor Fedustria-leden. Voor deze kans willen we Fedustria uitdrukkelijk bedanken!

 Onder de slagzin ‘Geef meer driekleur aan je interieur’ lopen er vanaf volgende week radiospots op alle landelijke zenders waarin op ludieke wijze duidelijk gemaakt wordt dat onze woningen wel iets nieuws verdienen, het liefst van Belgische makelij. Via de website www.fermgerief.be wordt dit extra in de verf gezet en krijgen bezoekers een knap overzicht van Belgische fabrikanten en hun producten.

Doe mee aan de campagne!

Campagnesticker geef meer driekleur aan uw interieur

Wilt u mee uw schouders zetten onder deze campagne en uw vakmanschap in de kijker plaatsen voor mensen die hun interieur wensen te vernieuwen? Deel dan zeker uw 'ferm gerief' op de campagnewebsite www.fermgerief.be aan de hand van enkele foto’s van uw realisaties. Potentiële klanten komen zo meteen op uw website terecht! Daarbovenop kan u ook gebruik maken van fysieke displays en raamstickers voor in uw toonzaal. Laat aan iedereen zien dat u deelneemt én vooral dat u vakmanschap van Belgische makelij aflevert:

 

Zo geniet u optimaal mee van deze fantastische marketingcampagne!