REVEGO is klaar om deuren te openen!

Geplaatst op
17 april 2023
Auteur
Karen
REVEGO

Bij Van Hoecke zijn we al enige tijd bezig met de voorbereidingen, maar we zijn heel blij dat we eindelijk de REVEGO officieel kunnen vrijgeven voor verkoop. Het gloednieuwe pocketsysteem van Blum is helemaal klaar om de interieurmarkt te veroveren en (letterlijk) deuren te openen op het vlak van flexibel ruimtegebruik. 

 Bovendien zouden we Van Hoecke niet zijn als we aan het product niet een aantal extra services zouden koppelen. Zo maakten we het bestelproces gebruiksvriendelijk en overzichtelijk en creëerden we drie servicelevels die u ook toelaten om een REVEGO op maat bij ons te bestellen. 

 We zijn er van overtuigd dat dit product heel wat nieuwe vormgevingsmogelijkheden toevoegt aan uw interieurprojecten en kunnen niet wachten om de resultaten te zien! 

In steeds meer woningen worden keuken, eet-, woon- en werkruimte gecombineerd in één moderne open ruimte. Met REVEGO, het nieuwe vouwschuifdeursysteem, is het mogelijk om in een handomdraai een thuiskantoor, keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen. Op die manier creëert u voor iedereen de perfecte huiselijke sfeer. 

 Lees meer

 

REVEGO configurator

Eenvoudige planning dankzij de Blum Productconfigurator

Allereerst kunt u REVEGO met de Blum Productconfigurator heel precies inplannen zodat u meteen alle boorbeelden, onderdelenlijsten, … ter beschikking heeft. Maar Van Hoecke gaat nog een stap verder. Vanuit die Productconfigurator kunt u ook rechtstreeks uw bestelling doorsturen naar de Van Hoecke webshop. Zo bent u meteen zeker dat de juiste onderdelen voor uw ontwerp geleverd zullen worden.

REVEGO montage

Ontdek onze servicelevels

Van Hoecke voegt aan REVEGO een aantal verschillende servicelevels toe die het ontwerp, de verwerken en de montage van REVEGO nog eenvoudiger maken.  Bovendien heeft u daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor één van de drie servicelevels. U kunt alle beslagproducten in losse onderdelen laten leveren. 

 Maar u kunt er ook voor kiezen om de aluminium onderdelen al op de juiste maatvoering te laten inkorten. 

 Of u gaat nog een stapje verder en bestelt meteen alles volledig op maat. In dat geval krijgt u ook de houten onderdelen zoals onder andere de pockets en eventueel de fronten volledig op maat in de kleur en het plaatmateriaal dat u verkiest en met alle boringen reeds voorzien. Op die manier heeft u meteen alles bij de hand voor een vlotte installatie van de gloednieuwe REVEGO.   

 Wil je kennismaken met dit gloednieuwe product? Uw vertegenwoordiger helpt u graag verder! Contacteer hem gerust voor meer info of ondersteuning bij een eerste bestelling en montage.