Optimalisatie TANDEMBOX

Geplaatst op
12 juni 2016
Auteur
Van Hoecke

Optimalisatie TANDEMBOX

Sinds een aantal maanden is TIP-ON BLUMOTION ook voor TANDEMBOX beschikbaar. Hiervoor werden de ladezijkanten al aangepast. In navolging hiervan heeft Blum beslist om ook aan de frontbevestigingen en de BLUMOTION geleiders een aantal optimalisaties door te voeren. Deze zorgen voor een betere loop, meer openingscomfort en een verhoogde stabiliteit van de ladezijkanten.

Vederlichte loop
Aanpassingen aan de ladezijkant en de geleiders hebben ervoor gezorgd dat de vederlichte loop van de geleider naar een hoger niveau kon gebracht worden.

Openingscomfort
De kracht die nodig is om de lade te openen, is verder naar beneden gebracht. Samen met de verbeterde loopeigenschappen zorgt dit voor een comfortabeler gevoel bij het openen van de lade.

Verhoogde stabiliteit
De vernieuwde frontbevestiging zorgen, in combinatie met de al eerder aangepaste ladezijkanten, voor een verhoogde stabiliteit van de ladezijkanten.

Vanaf einde juni worden de 50 kg BLUMOTION geleiders uit de TANDEMBOX-reeks gehaald. Zo zijn de gewichtsklassen voor BLUMOTION en TIP-ON BLUMOTION geleiders gelijk en is er net zoals bij de LEGRABOX en de MOVENTO geleider een licht en een zwaar type beschikbaar.  

 

optimalisatie_tbx.jpg