Opbergen is een basisbehoefte!

Geplaatst op
25 januari 2018
Auteur
Karen

Onze woonruimte wordt kleiner én duurder. De beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk benutten wordt dus één van de uitdagingen voor de toekomst. Op Batibouw tonen we de SPACE TOWER, een voorraadkast met een record aan opbergruimte.

Space Tower (2) LRES.jpg

Ruimte is voor iedereen kostbaar, al je spullen netjes opbergen blijft voor iedereen een uitdaging want het lijkt altijd wel of je nog een extra kast kan gebruiken. De SPACE TOWER maakt maximaal gebruik van de opbergruimte in de kast en biedt optimaal gebruiksgemak door de kast in te richten met lades. Niet enkel is de voorraad makkelijk bereikbaar, ze is individueel aan te passen aan jouw persoonlijke behoeftes en gezinssituatie. Zo benut je de beschikbare oppervlakte bij je thuis zo efficiënt mogelijk.

Je trekt de voorraad dus simpelweg lade per lade naar je toe. En met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht. Van Hoecke toont op Batibouw de extra brede SPACE TOWER om zo ook het nut van bredere lades te bewijzen. Wist je namelijk dat je 10 tot 15% aan opbergruimte wint door voor één brede lade te kiezen in plaats van twee smalle lades?

Blum geleider.jpg

Andere nieuwigheden

Daarnaast kan je op onze stand heel wat nieuwigheden uit het Blum-gamma ontdekken, die voor het eerst in België worden voorgesteld. Zo is er bijvoorbeeld de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider.

Om in te spelen op moderne interieurs ontwikkelde Blum een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen. Voor een stevige bevestiging, ook in harde materialen en een boordiepte van slechts 6mm. Ook het gamma scharnieren kreeg een uitbreiding met een aantal handige toepassingen. Het 155° scharnier en de glasdeurscharnier CRISTALLO krijgen voortaan een ingebouwde demping. De ideale manier om het comfort van demping op een stijlvolle manier te integreren in de kast!

Kom onze nieuwigheden ontdekken van 22 februari tot en met 4 maart op Batibouw 2018! Paleis 11, stand 112.