Jobavond magazijn: is werken bij Van Hoecke iets voor jou?

Geplaatst op
19 september 2022
Auteur
Karen Coomans

Een kennismaking met ons bedrijf zonder meteen dat officiële sollicitatiegesprek. In een half uur zicht krijgen op hoe ons magazijn werkt. Zien hoe het er écht aan toegaat op de werkvloer… en misschien wel op jouw toekomstige job? Wij van Van Hoecke zetten de deuren van ons bedrijf open en hopen jou daar te ontmoeten! Inschrijven is niet verplicht, dus kom gerust eens langs.

In’t kort

 • Een voorstelling van Van Hoecke als werkgever en een rondleiding in ons bedrijf.
 • Op amper een half uur kennismaken met ons en onze vacatures.
 • Iedereen welkom op donderdag 29/9 en 6/10 tussen 17u en 20u.

Jobavond?

Op donderdagavond 29 september en 6 oktober zwaaien we de deuren van ons bedrijf open. Tijdens een rondleiding vertellen en tonen we je wat het inhoudt om hier te werken.

Voor jou de perfecte manier om ons beter te leren kennen. En om een kijkje te nemen achter onze schermen. Zonder daarvoor meteen op sollicitatiegesprek te hoeven komen.

Wil je achteraf meer weten hoe het is om bij ons te werken? Of heb je interesse in een van onze vacatures? Dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in. Maar dit is zeker geen must. We willen je in de eerste plaats laten kennismaken met ons bedrijf.

Dit ben jij

Wat je ook zoekt, wie je ook bent en wat je motivatie ook is: iedereen is van harte welkom!

 • Je bent op zoek naar een job als magazijnmedewerker: magazijnier, storingstechnieker, lijnverantwoordelijke, elektricien, reachtruck chauffeur…
 • Je zit goed op je huidige job, maar bent benieuwd hoe het is om hier te werken.
 • Je wilt gewoon eens kennismaken met ons en ons bedrijf.

Dit zijn wij

Wij zijn Van Hoecke. We leveren scharnieren, klapdeuren, geleiders en lades voor keukens. De lades monteren we ook in onze eigen productie. Onze klanten zijn keukenbouwers. Van lokale schrijnwerkers tot bekende namen als een Dovy. Van België tot Israël.

Magazijn Van Hoecke

Vanuit Sint-Niklaas zetten onze 300 collega’s zich elke dag in om kwaliteit te leveren. Want het is die kwaliteit die maakt dat we al jaren marktleider zijn in onze sector. En die maakt dat we elk jaar opnieuw kunnen groeien.

Naast die kwaliteit zetten we ook sterk in op innovatie. Met als beloning dat we ons al drie jaar op rij een Factory of the Future mogen noemen.

Kom zeker eens langs als je…

 • Op zoek bent naar een stabiele job bij een familiebedrijf.
 • Je eens wilt kennismaken, zonder daarvoor te hoeven te solliciteren.
 • Je wilt weten of een job hier iets voor jou is.

Hoe gaat zo’n Jobavond in zijn werk?

We zwaaien de deuren van ons magazijn en technische ruimtes open van 17u tot 20u. Kom langs wanneer het jou het beste uitkomt. We organiseren verschillende rondleidingen, dus er zijn genoeg momenten om aan te sluiten.

Routeplan Jobavond

Het adres voor in je GPS is Europark-Noord 9, 9100 Sint-Niklaas. We liggen vlak aan de kruising van de N70 en de R42. En op 7 minuten van de E17.

 Je kan parkeren op de parking aan de zijkant van het gebouw (1). Of langs de straat (3) van de hoofdingang. Die ingang (2) vind je bovenaan de trappen aan de bocht.

Routeplan Van Hoecke

Volg de trappen naar boven en je wandelt het onthaal binnen. Daar staan wij klaar om je te ontvangen!

Vandaar gaat het richting een van onze vergaderzalen. Daar stellen we Van Hoecke graag aan de hand van een video.

Daarna gaan we samen op rondleiding. Een van onze collega’s neemt je mee achter de schermen. Op het moment van ons bezoek is de avondshift volop aan de gang. Het ideale moment om alles in actie te zien.

Na een half uur zit je bezoek erop. Interesse om bij ons te komen werken? Of wil je graag nog wat meer uitleg? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in.

Praktische info

 • Wanneer? Donderdag 29 september en 6 oktober. Van 17u tot 20u.
 • Waar? Europark-Noord 9, 9100 Sint-Niklaas.
 • Inschrijven is niet nodig.

Nu al eens kijken naar onze vacatures? (Of solliciteren?)

Check dan onze jobpagina.