Interzum opent weldra de deuren!

Geplaatst op
13 april 2023
Auteur
Karen
AVENTOS HKi

Stilaan kondigt hét hoogtepunt voor de meubelindustrie wereldwijd zich weer aan. Ook dit jaar zal de Blum-stand op Interzum de place-to-be zijn om de nieuwste innovaties te komen ontdekken. We stellen er met veel trots en plezier de nieuwigheden op het gebied van klapdeuren, scharnieren, ladesystemen én de gloednieuwe productcategorie pocketsystemen aan u voor! 

Onder het centrale thema ‘For Everyone’ laat Blum zijn ideeën en meubeloplossingen los op het grote publiek. Ze weten immers als geen ander dat wonen een heel individueel thema is met heel veel variaties. Met hun veelzijdige producten maken ze het mogelijk die variëteit aan te bieden aan uw klanten. 

Maar kom zeker ook een kijkje nemen op hun stand want er is nog heel wat meer te ontdekken. Zo staat ook duurzaam ondernemen dit jaar centraal en kunt u komen kennismaken met ongewone conceptstudies die al doen dromen over de mogelijkheden die in de (nabije) toekomst op de markt komen. 

We kijken er alvast naar uit om u te kunnen verwelkomen op de Blum-stand. 

Bezoek ons op Interzum

Interzum blijft dé plaats om kennis te maken met de nieuwigheden uit de meubelindustrie. Ook Blum stelt er graag de nieuwste innovaties en producten voor aan het grote publiek. Kom de nieuwigheden ontdekken van 9 tot 12 mei op Interzum in Keulen. U vindt ons in hal 7.1, stand A020/C021.