Interzum opent de deuren voor 4 dagen innovatie

Geplaatst op
21 mei 2019
Auteur
Karen

Nieuw op Interzum

Interzum blijft dé plaats om kennis te maken met de nieuwigheden uit de meubelindustrie. Ook Blum stelt er graag de nieuwste innovaties en producten voor aan het grote publiek. Verschillende nieuwe producten zullen zelfs dit jaar al beschikbaar zijn! Ontdek er hier alles over!

Interzum_Impressionen_170516_167.jpg

De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijk heeft nu al een duidelijke invloed op onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbare (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw. Op Interzum stelt Blum de SPACE STEP voor. Deze lade in de plint van de kast creëert extra opbergruimte op een plaats die je anders ongebruikt laat. Bovendien is het systeem uitgerust met een handig opstapje zodat ook in de hoogte extra ruimte bereikbaar wordt. Deze slimme oplossing zal in het najaar beschikbaar zijn.

Blum_kla0592_10.jpg

Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front  mag openen. Deze nieuwe AVENTOS zal ook beschikbaar zijn met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. Daarmee opent de kast met een lichte tik tegen het front en sluit het even gemakkelijk dankzij de geïntegreerde schakelaar.
Dit nieuwe klapdeursysteem zal na de zomer beschikbaar zijn.

Blum_vab0569_52_0.jpg

Een revolutionaire manier van verwerken

Bij het monteren en installeren van (complex) meubelbeslag is precisie een must voor een vlotte werking achteraf. Met de EASYSTICK voor MINIPRESS maakt Blum het instellen van de machines en het doorgeven van boorposities een stuk gemakkelijker dankzij een liniaal met geautomatiseerde aanslagen en een regeleenheid met display.

Wereldprimeurs

Uiteraard krijgen ook de andere beslagsystemen van Blum een plaatsje op de indrukwekkende stand. Slimme scharnieroplossingen voor verschillende toepassingen, lade- en geleidersystemen die met alle gangbare bewegingstechnologieën kunnen worden uitgerust, … Ze blijven de vaste waarde van de Oostenrijkse fabrikant.

Kom al dat moois ontdekken van 21 tot 24 mei op Interzum in Keulen. U vindt ons in hal 7.1, stand A020/C021.