Interzum krijgt digitale invulling

Geplaatst op
26 januari 2021
Auteur
Karen
Interzum

2021 wordt weleens het jaar van de hoop genoemd en daar geloven we zelf ook rotsvast in. Toch beseffen we dat ons geduld nog even op de proef wordt gesteld en dat ‘back to normal’ of beter ‘het nieuwe, verbeterde normaal’ nog niet voor morgen is. Dat bewijst ook de aankondiging van Interzum om de aankomende beurs in mei 2021 te annuleren.

De hoogmis voor de meubelbranche zal dit jaar dus niet doorgaan zoals gepland. Een begrijpelijke beslissing waar we helemaal achterstaan. De gezondheid van onze medewerkers en klanten is nu meer dan ooit topprioriteit.

Maar toch staan we bij Van Hoecke en Blum te popelen om onze nieuwe producten, innovatieve oplossingen en vernieuwende concepten met u te delen. We zijn momenteel dan ook al druk in de weer om die op een leuke, interactieve manier met u te delen. Eén ding kunnen we nu al beloven, we brengen Keulen dichter bij u dan ooit tevoren! 

De nieuwigheden die onze vier merken nu alvast voor u in petto hebben, kunt u nog tot eind deze week ontdekken op Van Hoecke VHirtual. Daarna sluiten we de beurs voor een tijdje, om verbeteringen en vooral ook nieuwigheden in klaar te zetten!