HoutPro+ 2022 komt eraan!

Geplaatst op
04 oktober 2022
Auteur
Karen
HoutPro+ info

We hebben er lang naar uitgekeken, maar we zijn heel blij dat we u opnieuw mogen uitnodigen voor de eerste vakbeurs sinds lang op Nederlands bodem.

Tijdens HoutPro+, de driejaarlijkse vakbeurs voor de meubelindustrie in Nederland stellen we graag de nieuwigheden en innovaties van al onze merken aan u voor.

We beloven u zowel bij de klapdeuren, de scharnieren als bij de ladesystemen het neusje van de zalm. En daarnaast zijn we heel trots dat we op deze HoutPro+ een echte primeur kunnen voorstellen: REVEGO, het gloednieuwe vouwschuifdeursysteem van Blum, komt voor het eerst naar Nederland.

We nodigen u dan ook graag uit op onze stand om alle nieuwigheden te ontdekken!

Voor meer info en tickets : www.houtproplus.nl
Gebruik onze exposantencode BLU699 voor gratis toegang.

REVEGO

In Primeur: REVEGO

Eén van dé blikvangers wordt ongetwijfeld REVEGO, de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden zal scheppen in de interieurwereld. Dat nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

SPACE STEP

Blum Inspirations

Naast een uitgebreid productgamma, staat Blum al jaren garant voor slimme ideeën en praktische oplossingen voor alle woonruimtes. Kom het zeker ontdekken in onze inspiratieruimte op de Prowood stand!

TA'OR BOX mondriaan

TA’OR BOX: hout, maar dan hightech

Met respect voor traditie geven we hout zowel qua design, technologie als productie een eigentijdse interpretatie. Zo kunnen we onze hoge kwaliteitsnormen garanderen en tegemoetkomen aan de actuele wensen van uw klanten. Met TA’OR BOX vindt u perfecte oplossing voor ieder project! Kom zeker onze nieuwste hoogteverstelling ontdekken. Deze toepassing, geïntegreerd in de ladezijkant, laat u toe om een perfect voegbeeld te creëren.

MERIVOBOX

Vernieuwende boxsystemen

Blum is natuurlijk al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegen ze een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Maar ook voor LEGRABOX worden de designmogelijkheden uitgebreid met nieuwe kleuren, structuren en bedrukkingen.