Easy Assembly app: Wat is er nieuw in de laatste update?

Geplaatst op
07 december 2018
Auteur
Karen

De EASY ASSEMBLY app biedt ondersteuning tijdens de montage. Zo krijgt u steeds antwoord op al uw vragen rond montage, ook al heeft u geen montagehandleiding bij de hand.

De relevante montage-informatie is steeds binnen handbereik en meteen beschikbaar op uw mobiele apparaat. Zo spaart u tijd en zorgt u voor een hoge kwaliteit bij de montage van hoogwaardige meubelen. De laatste update geeft de app nieuwe mogelijkheden!

Minder geheugen nodig
De oudere versies namen relatief veel plaats in op uw smartphone. Dat is verleden tijd, met deze update heeft u nog slechts 9 MB nodig om de app te installeren.

Interactieve montage-instructies en korte video’s

De Augmented Reality technology werd vervangen door een compacte HTML technologie. In de app vindt u nu interactieve montage-instructies die helpen bij elk onderdeel van de installatie van nieuwe producten. Daarnaast zijn er in de app ook korte video’s beschikbaar.

Individuele downloads
In de app hoeft u niet langer alles in één keer te downloaden. Download gewoon de content die voor u relevant is.

Beschikbare downloads
Alles wat u gedownload heeft, vindt u automatisch terug onder de tab ‘Downloads’. Zo krijgt u snel een overzicht van de inhoud die je ook offline kan bekijken.

Favorieten
Onder ‘Favorieten’ kan u de inhoud die u frequent gebruikt ordenen zodat ze onmiddellijk beschikbaar is.