Eén geleider, verschillende mogelijkheden

Geplaatst op
06 juli 2018
Auteur
Karen

De LEGRABOX geleiders voor BLUMOTION en TIP-ON BLUMOTION krijgen een opvolger, en wat voor één! Met de nieuwste generatie geleiders, de LEGRABOX S geleider, is het mogelijk om de verschillende bewegingstechnologieën toe te passen zonder een andere geleider te moeten voorzien.

U heeft dus nog slecht één geleider nodig om uw lade te kunnen uitrusten met BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION of SERVO-DRIVE. U kan zich dus niet meer vergissen bij de bestelling en u hoeft ook geen extra voorraad meer aan te leggen voor het geval u een TIP-ON BLUMOTION geleider nodig heeft.

Afhankelijk van het type technologie dat verwacht wordt van de geleider, wordt een andere demping geactiveerd. De S geleider is voorzien van een knopje dat ingedrukt wordt bij het monteren van de TOB eenheden zodat een ander sluiting- en dempingsysteem wordt geactiveerd. Hierdoor verkort de dempingsweg, wat voor een betere sluiting zorgt bij TIP-ON BLUMOTION lades. Aan de eenheden en andere toebehoren voor TIP-ON BLUMOTION verandert er bovendien niets.

Vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop!