Deze producten verlaten ons gamma

Geplaatst op
29 juni 2022
Auteur
Karen Coomans

Bij Blum en Van Hoecke proberen we ons productgamma zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag uit de markt. In het kader daarvan zullen er binnenkort enkele producten ons gamma verlaten. In het kort: sloten en kernen, TANDEMBOX antaro in terrazwart, de glazen en metalen inschuifelementen voor TANDEMBOX antaro, STANDARD geleider, LEGRABOX in polarzilver en terrazwart. Al komt er voor die laatste met carbonzwart wel een mooie vervanger.

 

TANDEMBOX

TANDEMBOX antaro

Bij de TANDEMBOX lades zal de kleur Terrazwart in de toekomst niet meer aangeboden worden. Daarnaast zullen ook de glazen en metalen inschuifelementen uit het gamma verdwijnen. 

Vanaf oktober starten we met de uitloop van onze huidige voorraad. Als deze uitverkocht is, kunnen we geen nieuwe bestellingen meer aannemen.

LEGRABOX

LEGRABOX

In het LEGRABOX gamma zullen de kleuren Polarzilver en Terrazwart binnenkort niet langer verkrijgbaar zijn. Wel wordt er met Carbonzwart een nieuwe kleur aan het gamma toegevoegd. 

Ook hier start de uitloop van onze huidige voorraad vanaf oktober. Als deze uitverkocht is, kunnen we geen nieuwe bestellingen aannemen voor deze kleuren. De nieuwe kleur Carbonzwart, zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn in onze webshop en ladeconfiguratoren.

STANDARD geleider

STANDARD

Wegens een sterk teruggelopen vraag, zal ook de STANDARD geleider het gamma verlaten. De productiemachines voor dit type geleider zijn op het einde van hun levensduur en de huidige steeds dalende verkoopcijfers kunnen de noodzakelijke investeringen niet langer rechtvaardigen. Daarom werd besloten om dit type geleiders geleidelijk uit het programma te nemen. 

Vanaf week 32 starten we de uitloop van onze huidige voorraad. Als deze uitverkocht is, kunnen we geen nieuwe bestellingen meer aannemen voor dit type geleider. 

Sloten en kernen

In de toekomst zullen we ook niet langer verdeler zijn voor de sloten en kernen van Hekna. Om u niet in de kou te laten staan, zijn we samen met onze leverancier op zoek gegaan naar een nieuwe partner waarbij u vanaf 1 juli terecht kunt om deze producten te bestellen. Hieronder kunt u zijn contactgegevens terugvinden:

BELGIË
Biemar-Bois
Binnendienst:
nicholas@biemar.be
080/79 97 08

Buitendienst:
Freddy.kohnen@biemar.be
0473/80 05 63

NEDERLAND
Staalimex BV
Kalshoven 11
4825-AL Breda

meubeltechniek@staalimex.nl
tel: 0031 76 587 37 50