De nieuwste designmogelijkheden ontdek je op Design District

Geplaatst op
22 mei 2019
Auteur
Karen
IMG_7058.JPG

Design District is hét trefpunt voor interieurdesigners in Nederland. Drie dagen lang worden er in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam de nieuwste innovaties en designtrends getoond. Van Hoecke stelt er dit jaar een aantal revolutionaire opbergsystemen voor.  

Je ruimte inrichten met design meubels zonder aan opbergruimte te moeten inboeten, blijft één van dé uitdagingen voor interieurarchitecten en -designers. We stellen op Design District dan ook graag enkele opberghelden aan u voor die perfect toe te passen zijn in ieder interieur.

De SPACE TOWER is de ideale voorraadkast met lades. Op die manier krijg je onmiddellijk een volledig overzicht van de kastinhoud én is alles heel gemakkelijk bereikbaar.

Dankzij de SPACE STEP, die we in primeur voorstellen op Design District, creëer je dan weer extra opbergruimte in de plinten van je kasten. Bovendien is het systeem uitgerust met een handig opstapje zodat ook de bovenkasten gemakkelijker bereikbaar zijn!

Kom ook zeker onze  nieuwe beslagoplossingen voor dunne fronten en speciale materialen bekijken. Het geeft je nog meer mogelijkheden om je ontwerpen te personaliseren en aan te passen aan specifieke interieurs.

 

INFO
Design District – Stand V25
5-6-7 juni
Van Nelle Fabriek
Van Nelleweg 1
3044 BC Rotterdam