Corona update: Samen krijgen we de mooiste resultaten

Geplaatst op
30 november 2020
Auteur
Karen

Het einde van het jaar nadert intussen met rasse schreden. Maar we gaan onverminderd door om u van de beste producten en advies te voorzien. Ook in de huidige omstandigheden doen we er alles aan om onze dienstverlening op peil te houden. Dankzij een sterk team, doordachte maatregelen en een sterke partner als Blum slagen we er in om voor u te blijven klaarstaan met onze producten en services.

We merken echter dat ook wij de gevolgen ondervinden van de grote, wereldwijde klantvraag, de traditionele eindejaarsdrukte en bepaalde COVID gerelateerde maatregelen. Hierdoor kunnen de levertermijnen van bv. voorgemonteerde lades iets hoger oplopen dan u anders gewoon bent. Om de meest actuele levertermijn te kennen, kunt u steeds op onze webshop terecht. De leverdatum op onze orderbevestigingen is de effectieve datum waarop u uw goederen zal ontvangen.

Waar mogelijk werken onze collega's van thuis maar iedereen blijft beschikbaar zoals u van ons gewoon bent. U kunt nog steeds bij hen terecht met al uw vragen en kunt hen bereiken via de gekende kanalen. 

Buitendienstmedewerkers blijven (digitaal) bereikbaar

Naar aanleiding van de huidige cijfers en de nieuwe maatregelen, hebben we beslist om onze buitendienstmedewerkers maximaal thuis te laten werken. Zij komen normaal gezien op heel veel plaatsen, maar nu lijkt het ons beter om het aantal contacten te beperken. Dat doen we uit veiligheid voor hen maar zeker ook voor de mensen waarmee ze normaal gezien in contact zouden komen.

Ze blijven echter wel bereikbaar en kunnen voor urgente zaken, bv. machineproblemen, zeker nog langskomen. Wist u trouwens dat u hen via videocall kunt bereiken?

Wilt u hen een technisch vraagstuk tonen of praat het voor u gemakkelijker via video dan over de telefoon? Een afspraak maken voor een videocall kan via https://www.vanhoecke.be/nl/afspraak-maken

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u steeds onze collega's bereiken via +32 3 760 19 00 of info@vanhoecke.be