Blum Connects: De interactieve Interzum-ervaring

Geplaatst op
14 april 2021
Auteur
Karen

Buitengewone tijden vragen om nieuwe ideeën. Zoals u weet zal Interzum dit jaar niet fysiek doorgaan. Maar samen met Blum staan we te popelen om u te laten kennismaken met hun laatste nieuwe producten en innovaties.

 Daarom willen we dit jaar Keulen dichterbij brengen dan ooit tevoren! We nodigen u dan ook graag uit voor een virtuele ervaring van de laatste Blum innovaties, designtrends en slimme oplossingen.

Blum connects

Beleef de innovatie!

Met Blum Connects willen we u graag de kans geven om de unieke Interzum-ervaring digitaal te beleven en kennis te maken met de nieuwigheden van Blum. We stellen er graag de nieuwste innovaties en producten voor aan het grote publiek. Registreren voor deze unieke ervaring kan via deze link: www.blum.com/connects.

AVENTOS HK top in de keuken

Ontdek de highlights

Blikvangers dit jaar zijn ongetwijfeld het gloednieuwe ladesysteem MERIVOBOX, de aankomende vernieuwingen in het AVENTOS gamma, de nieuwe designopties voor LEGRABOX én REVEGO, het gloednieuwe pocketsysteem dat nieuwe mogelijkheden schept in de interieurwereld. Tijdens uw virtuele reis door de beursstand ontdekt u ook alles over de slimme oplossingen van Blum Inspirations.