BLUM Showroom België

Ondersteuning en advies voor architecten, keukenbouwers en meubelmakers

In de Blum Showroom ervaart u alle Blum producten in een realistische keukenomgeving. Aan de hand van vergelijkingskasten test u welke beslagoplossing het meest geschikt is. Of laat u informeren over DYNAMIC SPACE, de ideeën van Blum voor een praktische keuken. Hiermee biedt u extra service aan uw klanten. 

Showroom

Krijg vrijblijvend advies

Onze Blum consulentes geven vrijblijvend advies aan consumenten over de praktische kant van keukens. Consumenten krijgen tijdens hun bezoek tal van tips voor meer ergonomie, opbergruimte en comfort in de keuken. Zo wint u meer tevreden klanten, want elke dag ervaren zij de voordelen van hun praktische keuken op maat.

Showroom_klanten.jpg

Kom met uw klanten

Wij adviseren en tonen u en uw klant de mogelijkheden. Door productvergelijkingen ervaren zij zelf de ergonomische verschillen tussen de diverse oplossingen.

 

Van Hoecke België

Blum Showroom Sint-Niklaas

Spreek vrijblijvend met uw contactpersoon bij Van Hoecke of maak een afspraak met onze Blum consulentes. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen in onze showroom. 

VAN HOECKE NV 
Europark-Noord 9
9100 Sint-Niklaas
+32 (0)3 778 71 11

Openingsuren 

Na telefonische afspraak van maandag t.e.m. vrijdag.

Ook in de huidige omstandigheden kunt u na afspraak in onze showroom terecht. Gelieve dan wel rekening te houden met deze veiligheidsmaatregelen. Op die manier kunnen we het bezoek zo aangenaam maar veilig mogelijk laten verlopen. Alvast bedankt om hier rekening mee te houden.