BLUM Showroom België

Ondersteuning en advies voor architecten, keukenbouwers en meubelmakers

In de Blum Showroom ervaart u alle Blum producten in een realistische keukenomgeving. Aan de hand van vergelijkingskasten test u welke beslagoplossing het meest geschikt is. Of laat u informeren over DYNAMIC SPACE, de ideeën van Blum voor een praktische keuken. Hiermee biedt u extra service aan uw klanten. 

Krijg vrijblijvend advies

Onze Blum consulentes geven vrijblijvend advies aan consumenten over de praktische kant van keukens. Consumenten krijgen tijdens hun bezoek tal van tips voor meer ergonomie, opbergruimte en comfort in de keuken. Zo wint u meer tevreden klanten, want elke dag ervaren zij de voordelen van hun praktische keuken op maat.

Consumenten krijgen een realistische indruk van hun toekomstige keuken tijdens de keukenproefrit. Met verrijdbare keukenkastjes op wieltjes wordt het keukenplan nagebouwd op ware grootte. Uw klant ervaart onmiddellijk de beschikbare bewegingsruimte en u kunt het keukenplan optimaliseren indien nodig.

Kom met uw klanten

Wij adviseren en tonen u en uw klant de mogelijkheden. Door productvergelijkingen ervaren zij zelf de ergonomische verschillen tussen de diverse oplossingen.

 

Blum Showroom Sint-Niklaas

Spreek vrijblijvend met uw contactpersoon bij Van Hoecke of maak een afspraak met onze Blum consulentes. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen in onze showroom. 

VAN HOECKE NV 
Europark-Noord 9
9100 Sint-Niklaas
+32 (0)3 778 71 11

Openingsuren 

Na telefonische afspraak van maandag t.e.m. vrijdag.