Open je koelkast met een handdruk

Geplaatst op
22 februari 2021
Auteur
Karen
Categorie
Keuken

In moderne interieurs en zéker in de keuken zien we steeds vaker greeploze meubels. Voor lades, kastdeuren en klapdeuren zijn er al langer systemen op de markt die elektrisch of mechanisch zorgen voor het openen en sluiten van kasten en lades. Dankzij de SERVO-DRIVE flex is het ook mogelijk om geïntegreerde koelkasten, diepvriezers en vaatwasmachines te openen door het front lichtjes aan te drukken.

Blum_sdflex0013_35.jpg

SERVO-DRIVE is de elektrische bewegingsondersteuning van Blum. Met dit systeem wordt het (greeploos) openen van lades en klapdeuren kinderspel. Zachtjes aantikken volstaat. U kan met de SERVO-DRIVE flex nu ook genieten van dezelfde functionaliteiten voor de koelkast, diepvriezer en vaatwasmachine.

Blum_sdflex0018_52.jpg

Drukt u tegen het front dan gaat de deur ver genoeg open zodat u ze verder met de hand kan opentrekken. U hoeft geen schrik te hebben dat de koelkast blijft openstaan. Als de deur niet verder wordt geopend, sluit deze na enkele seconden automatisch. Bovendien maakt het systeem een onderscheid tussen kort aandrukken en langer leunen. De leunbeveiliging verhindert dat de openingsondersteuning per ongeluk wordt ingeschakeld.

Blum_sdflex0017_48.jpg

Heeft u een koelkast en een diepvriezer boven elkaar? Geen probleem. Ze kunnen beiden uitgerust worden met een aandrijfeenheid zodat ze apart geopend kunnen worden.

Het systeem kan gebruikt worden bij elke koelkast of diepvriezer. Door zijn adaptief vermogen, past SERVO-DRIVE flex zich aan de eigenschappen van de deur aan. Zo is het uitwerpbereik altijd even groot en kan de deur gemakkelijk verder geopend worden.