Ontdek extra opbergruimte in je keuken

Geplaatst op
18 juli 2018
Auteur
Karen
Categorie
Keuken

In een keuken kan je nooit opbergruimte te veel hebben. Iedere lade extra wordt daarom met veel enthousiasme onthaald maar de beschikbare oppervlakte van de keuken is natuurlijk niet oneindig. Daarom dwingt de zoektocht naar extra ruimte ons om na te denken hoe die oppervlakte zo optimaal mogelijk kan gebruikt worden.

Kijk eens onder de spoelbak

Onder de spoelbak is nog heel wat kastruimte beschikbaar die vaak vergeten of niet volledig benut wordt. Dankzij onze spoelbakoplossingen is het mogelijk om deze opbergruimte optimaal te benutten. De spoelbak- en sifonlade creëert extra ruimte naast de spoelbak. Ideaal voor het opbergen van vaak gebruikte voorwerpen zoals sponzen of afwasmiddel. Zo heb je ze onmiddellijk bij de hand als je aan het afwassen bent, maar hoeft er niets rond de spoelbak te blijven staan. 

De opbergkampioen

Met de SPACE TOWER haalt u dé opbergkampioen in huis en optimaliseert u onmiddellijk uw voorraadkast. SPACE TOWER fascineert door de vlotte bereikbaarheid van de lade-inhoud.

De gewone voorraadkast kennen we allemaal. Legplanken vol producten met op de achterste rij net dat éne blikje waar u naar op zoek was. En na iedere grote schoonmaak moet je producten weggooien die in de achterste uithoeken in de vergetelheid waren geraakt.

Met de SPACE TOWER behoudt u het overzicht en is de voorraad van de voorraadkast vlot bereikbaar. Iedere lade kan individueel naar u toegetrokken worden waarna de inhoud langs drie kanten bereikbaar is. U hoeft dus niet meer te zoeken naar het achterste potje in de kast zoals bij een kast met legplanken of het hele gewicht van de kastinhoud in één keer naar buiten te trekken zoals bij een apothekerskast.

Bovendien hebben de LEGRABOX lades slanke en rechte zijwanden waardoor de volledige breedte en diepte van de kast gebruikt kan worden. De geleiders kunnen tot wel 70 kg per ladedragen, dus ook zwaardere voorraad zoals flessen kunnen opgeborgen worden.

De SPACE TOWER nog optimaliseren? Het kan! Lees er hier alles over …

Vergeet de hoeken niet

Heel veel keukens worden in een hoek geplaatst. Een ideale opstelling in vele ruimtes, maar het dwingt ons wel om te zoeken naar een praktische hoekkast. Bij legplanken moet je half in de kast kruipen om er iets uit te kunnen halen en draaicarrousels laten veel van de beschikbare opbergruimte verloren gaan.

SPACE CORNER is een hoekkast met volledig uittrekbare lades, een ergonomisch alternatief voor de draaicarrousel. Ze bieden een maximale opbergcapaciteit, een volledig overzicht en een vlotte bereikbaarheid van de inhoud. Iedere lade trekt u eenvoudig naar u toe. Bovendien kan het frontbeeld van de keuken dankzij deze oplossing vlot doorgetrokken worden tot in de hoeken.